MOG Belgium

Morgan Owners Group Belgium

Shop Information

Shop Information

MOG SHOP

In dit winkeltje stellen we artikelen voor om extra uitstraling te geven aan onze club. Wij zijn namelijk fier op het logo van Morgan Owners Group Belgium, volgens sommigen n van de mooiste logo's van Morgan Clubs: tijdloos getekend en in (+/-) Belgische kleuren uitgevoerd

Niet alle artikelen dragen dit logo: in een te kleine uitvoering (en op textiel bijvoorbeeld) wordt het detail onherkenbaar. Soms wordt dan gekozen voor een andere uitvoering. Maar algemeen moet toch benadrukt worden dat de club geen concurrent wil zijn van wat langs het traditionele Morgan- kanaal reeds wordt aangeboden.

Daarnaast starten wij met een nieuwigheid: CD-ROM's van MOG Belgium- activiteiten met een uitgebreide verzameling foto's (en soms zelfs video- beelden) die je rustig thuis kan bekijken. Ze zijn een mooie herinnering voor de deelnemers, en voor de afwezigen een verleidelijke sfeerschepping van wat ze hebben gemist!

Deze shopaanbiedingen zijn een begin: een eerder beperkte gamma die wordt uitgebreid in functie van vraag en aanbod. Ook suggesties zijn welkom bij onze Regalia Officer.

Kijk eens naar het aanbod Regalia, er valt allicht wat te bespeuren naar je zin!

Afspraken en Procedure:

Bestellingen worden gehonoreerd voor zover ze gelden voor persoonlijk gebruik

Bestellen bij voorkeur via de Regalia Officer

Bestellen kan via het online bestelformulier (zie 'Regalia'), met vermelding van het gewenste artikelnummer

Eventuele portokosten vallen ten laste van de besteller

Verzending gebeurt op risico van de besteller, maar goederen kunnen ook afgehaald worden (afspraak maken!), of je kan overeen komen om ze tijdens een MOG Belgium activiteit op te pikken (zie bestelformulier)

Leveringen gebeuren uitsluitend na betaling


Onze Regalia Officer is Marc Verhasselt

regalia@morganownersgroup.be